Captain America pak

Captain America, je kent hem wel uit de Marvel Comics. Captain America is een fictieve superheld en zijn grootste vijand is Red Skull. Zoals je weet is Captain America in topvorm en supersterk. Hij is zo sterk als een mens door het super soldier serum. Het super soldier serum heeft het lichaam verandert van deze held. Captain America is snel en kan 2.5 km lopen in korte tijd. De superheld heeft de lenigheid van een Olympische Atleet.

Toont alle 15 resultaten

Captain America pak met schild

Hoe zou je het vinden om in de wereld te duiken van Captain America. Je gaat dan het Captain America pak aantrekken en krijgt er een schild bij zodat jij jezelf kunt beschermen. Wil je jouw echte identiteit echt verbergen kun je het masker opzetten. Zo word je getransformeerd tot de superheld Captain America.

Het Captain America pak heeft een opdruk en heeft een witte ster aan de voorkant. Je kunt het Captain America pak dichtmaken met een klittenband. Het blauwe masker met de letter A op de voorkant zul je geweldig vinden. Je kunt het masker gemakkelijk opzetten maar ook weer afzetten wanneer je wilt.

Om een echte Captain America te worden heb je het schild nodig. Het schild wat bij het Captain America pak erbij hoort is voorzien van de kleuren blauw, rood en wit. Je zult als superheld indruk maken.

Captain America kostuum

Trek het Captain America kostuum aan en wordt voor een dagje de superheld. Beleef de wereld van Captain America. Je zult meteen al zijn krachten krijgen. Captain America is niet alleen intelligent maar ook zeer sterk en heeft een goede conditie. Heb jij dat ook?

De superheld is lenig waardoor die niet altijd zijn bovenmenselijke krachten nodig heeft. Captain America kan door het serum zijn mannetje staan want hij is even sterk als een mens. Wordt Captain America en voel je als de superheld wanneer je het Captain America kostuum aantrekt. Iedereen wil een superheld leren kennen.

De superkrachten zijn van Captain America niet buitengewoon. Jij zult als Captain America dus ook niet over deze krachten beschikken. Als je getransformeerd bent naar Captain America door het Captain America kostuum aan te trekken zul je supersnel en sterk zijn. Je bent zonder superkrachten de echte Captain America.