Bumba pak

De allerkleinsten kennen hem wel. De vrolijke clown Bumba die werkt in het mooiste circus. Soms kan Bumba erg ondeugend zijn en dat merk je tijdens zijn kunstjes die hij opvoert. Wil jij net als Bumba alle avonturen gaan beleven dan kun je nu het Bumba pak aantrekken. Je zult op een feestje zeker indruk maken als de clown Bumba. Ben je net zo vrolijk en maak je graag plezier. Wordt dan een dag de ondeugende clown Bumba.

Bumba kostuum volwassenen en kinderen

Wist je dat je samen met je ouders als clown kunt gaan. Je gaat samen als gezin als Bumba. Gewoon samen plezier maken en de mensen een lach op hun gezicht toveren zoals de ondeugende clown Bumba. Het Bumba kostuum is er niet alleen voor de kleintjes maar ook voor de grote mensen. Je kunt zelf in een geel Bumba kostuum en je ouders als grote clowns in een rood Bumba kostuum.

Beleef net als Bumba samen met je ouders de avonturen. Ben net zo lief als Bumba en haal dezelfde fratsen uit als Bumba. Misschien mag je wel zijn toverstaf gebruiken want zoals je weet heeft Bumba die soms bij zich. Wil je een echte Bumba clown zijn op het feest dan zeg Ai ai ai. Nonni nonni, dat is een zinnetje wat Bumba vaak zegt. Gewoon samengaan als een ondeugende Bumba Clown.