Black panther pak

Ben je fan van de Black panther dan weet je wie hij is. Het is de eerste zwarte superheld die woont in Wakanda. Het Afrikaanse land is ontstaan in het Marvel universum. Black panther is de alter ego van T’Challa en is een personage uit de strips van Marvel Comics. T’Challa is een krijgerkoning die als Black panther een enorme superkracht heeft. Het land Wakanda waar Black panther vandaan komt heeft vibramium dat iedereen graag wil hebben.

Toont alle 10 resultaten

Black panther verkleedpak

Hoe zou jij vinden om op een feest je te verkleden als de superheld Black panther. Een dag in de voetstappen van deze superheld. Je kunt dan het vibramium beschermen dat iedereen wil hebben. Je kunt als de Black panther de dreiging stoppen door jouw superkracht te gebruiken.

Als jij het Black panther verkleedpak hebt aangedaan ben je heel erg lenig en bezit je heel veel kracht. Je bent als Black panther snel. Je hebt namelijk een super menselijke snelheid als je het Black panther verkleedpak aantrekt. Het Black panther verkleedpak is ijzersterk door het metaal van vibranium.

Kies je eigen Black panther verkleedpak en wordt de superheld voor een dag. Het mooie zwarte pak en het masker maken je tot de Black panther. Je zult alle
krachten krijgen zodat je op elk feest je super machtig gaat voelen. Kan jij net zoals de superheld Black panther zijn