Batman pak

Batman, jij kent hem zeker ook wel. De superheld die graag van de allerhoogste gebouwen afspringt. Batman de enige stoere held die graag in zijn Batmobile alle boeven vangt. De Batmobile is een super coole auto waarmee Batman zich kan verplaatsen. De superheld van iedereen woont en werkt in het leuke stadje Gotham City. De politie kan via het batsignaal Batman oproepen als ze hulp nodig hebben. Wil jij ook graag je een echte superheld voelen zoals Batman?

Batman verkleedpak

Vind jij Batman ook een superheld en wil je net als hem zijn? Wil jij jezelf als Batman voelen in een super Batman verkleedpak? Gewoon lekker chillen in het Batman verkleedpak en iedereen zal onder de indruk zijn van jouw coole Batman kostuum. Iedereen die jou ziet zal denken daar komt de echte Batman aan. Jij zult als Batman, Gotham City en je eigen stad veilig willen houden van alle gemene boeven.

Het Batman verkleedpak is stoer maar wat denk je van het masker, de cape en de riem. Je zal super eruitzien net als de echte held. Heb je evenveel uithoudingsvermogen dan de echte held en ben je net zo sterk als Batman dan zul je in het Batman verkleedpak je zeker een echte superheld voelen. Als Batman pak in de kleur zwart met gele accessoires zul je als superheld opvallen op het speciale feest.

Batman kostuum

Je zult in het Batman kostuum je ware identiteit verbergen. Als twee druppels water zul je lijken op deze superheld. Iedereen op het feest denkt daar komt de echte Batman aan. Je zal onherkenbaar zijn door het masker. Je kunt al je powers gebruiken die Batman ook heeft.

Jij zult iedereen redden op het feest waar je naar toe gaat. Je zal echt opvallen in het Batman kostuum. Elke jongen wil een superheld worden. Gotham City wacht op jou als superheld. Dus kom zeker gauw jou Batman kostuum passen en je wordt net zo een held als de echte Batman.

De meisjes op het superfeest zullen verbaasd kijken. Zul je op het feest de vijand Joker vinden van Batman en kun je hem helpen. Je kunt de Joker misschien vangen. Denk je dat het je gaat lukken. Als een stoere en sterke Batman zal dat jou zeker lukken.