Sloffen heren

Na een zware werkdag ploffen we thuis op de bank met heerlijke warme sloffen. Je hebt normale heren sloffen, maar je hebt ook grappige heren sloffen waarmee je elke show steelt. Denk aan dieren sloffen, of met leuke karakters. Je kent ze wel! Wij hebben de leukste heren sloffen bij elkaar gezocht zodat je weer thuis weer de show kan stelen!

sloffen-heren

Toont alle 20 resultaten

Warme sloffen heren

Ook wel eens last van kouden voeten? Dan zijn van die warme heren sloffen toch wel erg lekker ‘s avonds voor de tv. Na een harde werkdagen even in een flinke chillmodus op de bank liggen met comfy warme sloffen. Voor heren heb je de leukste designs want van saai houden we natuurlijk niet. Tijdens de wintermaanden is het toch wel zeer fijn om lekker warme heren sloffen aan die koude voeten te hebben. Je hebt tegenwoordig zelfs sloffen die je in de magnetron kan leggen!

Leuke sloffen heren

Er zijn basic sloffen, maar je hebt ook hele leuke heren sloffen. Zo heb je leuke heren sloffen met een dier er op, een bepaalde print of karakter van je favoriete serie. Er zijn ongelooflijk veel leuke sloffen gemaakt voor heren. Er is altijd wel een comfy paar sloffen die je aan kan trekken bij een gezellig avondje met je vrienden. We hebben de leukste heren sloffen voor je op een rij gezet.

Grappige sloffen heren

Een dinosaurus, olifant of koekiemonster als slof al gezien? Grappige heren sloffen zijn er in vele leuke karakters of dieren. Die zijn toch wel super om in huis te hebben tijdens de wintermaanden. Samen chillen met je vriendin in deze fantastische sloffen, maar ook de single mannen kunnen zeker een vrolijke slof aan hun voet gebruiken. Heb je zelf al een idee hoe comfy deze wel niet gaan zitten na een lange werkdag? Zet de televisie of Playstation maar aan en ga er maar eens voor zitten.  Zoek jouw nieuwe grappige heren slof uit onze selectie!

Sloffen mannen

Als man hoef je ‘s avonds geen kou te lijden aan je voeten. Er zijn genoeg leuke mannen sloffen te vinden. Sloffen voor mannen zijn er in de leukste prints en thema’s. Zo heb je dino sloffen voor mannen die beschikbaar zijn in alle diersoorten. Met een lekker warme vulling in deze mannen sloffen kan je er zeker van zijn dat jouw voetjes ‘s avonds heerlijk warm zijn.