Sloffen dames

Na een dag op je benen te hebben gestaan of te lang op hoge hakken te hebben gelopen, dan is het thuis toch echt wel tijd voor die lekker warme sloffen. Je hebt dames sloffen met een print, met leuke dieren of van een gaaf karakter. We hebben de leukste dames sloffen voor je bij elkaar gezocht, zodat jij thuis weer blije voetjes hebt!

sloffen-dames

Toont alle 20 resultaten

Warme sloffen dames

Koude voeten, daar houden we allemaal niet van. Nee, dan trekken we liever lekker warme dames sloffen aan. Van die heerlijke comfy warme sloffen. Zeker in de wintermaanden zijn warme dames sloffen toch wel een uitkomst. Je hebt ze in alle kleuren en maten. Lekker voor de avonden en weekenden. Of trek jij ze stiekem ook op kantoor aan? Wij zouden daar ook zeker een voorstander voor zijn!

Leuke sloffen dames

Je hebt normale sloffen, maar je hebt ook super leuke dames sloffen van bijvoorbeeld dieren, bepaalde karakters of printjes. Je kan het zo gek niet bedenken of ze hebben er sloffen van gemaakt. De populairste leuke sloffen voor dames kan je vinden in ons overzicht. Bij je vriendinnen avondje wil jij toch ook leuke sloffen dragen?

Grappige sloffen dames

Heb jij die sloffen van die luiaard, koala of koekiemonster al gezien? Deze grappige dames sloffen zijn toch wel erg leuk om in huis te hebben. Chillen op de bank met grappige dames sloffen samen met je gezin, partner of alleen. Ze zitten lekker comfy en een beetje fun in het leven mag natuurlijk wel! Ze zitten altijd lekker warm aan je voeten en dat is toch wel prettig na zo’n lange werkdag. En zeker na een dag op hakken, nietwaar ladies?