Ninjago Onesie

Ben jij een echte Ninja? Dan is deze Ninjago onesie echt iets voor jou! Deze vet coole onesie is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het is een compleet pak met een muts en een rits. In een van de Ninjago onesies steel je zeker de show!  Wanneer je de LEGO Ninjago serie aan het kijken bent of met de LEGO Ninjago gaat spelen past de Ninjago onesie daar perfect bij voor de echte beleving!

Ninjago verkleedpak

Ninjago wat is dat precies? Ninjago is van LEGO, het is een spannende wereld van ninja’s die tegen het kwaad strijden met elementaire krachten. Aan de hand van deze ninja’s zijn er verkleedpakken gemaakt. Deze onesies lijken precies op de ninja’s zo kan je het verhaal in het echt na spelen. De Ninjago verkleedpakken zijn verkrijgbaar voor kinderen in het geel, groen, rood en blauw.

Wil jij graag een stoere ninja zijn dan is deze Ninjago onesie is echt iets voor jou! In deze onesie voel je gelijk de gave krachten van de ninja’s en kan je zelf mee vechten tegen het kwaden. Er zijn verschillende kleuren verkleedpakken waardoor je samen met je vrienden elk een andere ninja kan zijn.