Nijntje Onesie

Ken je ze al de schattige Nijntje onesies? Deze Nijntje onesies zijn gemaakt van een lekkere zachte en warme stof. Ze zitten heerlijk, comfortabel en zien er ook nog hip uit. De kinder onesies zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen. Deze Nijntje onesies zijn fijn om in te slapen of om thuis lekker in te spelen.

Toont alle 2 resultaten

Nijntje onesie kopen

Wat is Nijntje nou precies? Nijntje heeft het uiterlijk van een wit konijn en heeft een Nederlandse nationaliteit. Nijntje is erg populair, er zijn kinder boeken over Nijntje geschreven en er is ook een kinder serie over gemaakt. Er worden veel spullen van Nijntje verkocht zoals: Knuffels, kleding, boekjes, speelgoed en nog veel meer.

Bij deze spullen past dus ook perfect een Nijntje onesie. Deze kinder Nijntje onesies is echt een hippe pyjama. De onesie zit er leuk uit en is de populairste kinder onesie van het moment. Voorzien vanĀ  een drukknoppen sluiting aan de voorzijde voor gemakkelijk gebruik. De Nijntje onesie heeft geen capuchon dat is fijner om in te slapen.