Minion Onesie

De Minions zijn super hot! Iedereen kent natuurlijk de kleine gele mannetjes met hun hoge stemmetjes. De wezentjes verkregen hun faam door hun rol in de film Verschrikkelijke Ikke (Despicable Me). Er kwamen zelfs meerdere solo films uit met de Minions in de hoofdrol. Hoe cool is het dan ook dat er Minion onesies te verkrijgen zijn, waarvan je er echt uit gaat zien als deze verschrikkelijk gele beestjes!

minion onesie

Minion onesie kopen

De Minions zijn een eigenaardig volkje. Bekend van tv en film vormen ze een opvallende verschijning. Het uitbrengen van een Minion onesie kon dus niet uitblijven. De Minion onesies zitten lekker ruim en voelen zeer zacht en comfortabel. Ze hebben de bekende gele look met bijpassende tuinbroek. Ook de capuchon mag niet ontbreken met het typische Minion-oogje erop. Wordt nu zelf een klein geel wezentje met een echte Minion onesie.

Minion onesie bestellen

Ben jij op zoek naar een echte Minion onesie? Dan ben je aan het juiste adres. De verschillende onesies gebaseerd op de populaire gele mannetjes zijn uniek van soort en vormen een zeer opvallende verschijning op ieder feest. Stel je voor dat je als vriendengroep allemaal als Minion verkleed gaat! Natuurlijk is het ook helemaal niet verkeerd om een Minion onesie aan te trekken wanneer je gewoon lekker wilt chillen op de bank na een lange dag werken. De Minion onesie is een echte must!