Onesie mannen

Échte mannen dragen onesies. Onesie aan, op de bank, biertje erbij en de tv aan. Heerlijk! Daar past een échte, simpele mannen onesie bij. Geen onesie in de kast? Vrees niet, ons assortiment is verschrikkelijk groot. Voor elke man een andere onesie, je vrienden hebben hem waarschijnlijk al. De onesies hebben veel weg van huis-pakken en jumpsuits. De onesie is erg simpel, één comfortabele, warm zittende stuk stof met een leuk thema naar keuze. Wij houden namelijk van simpel. Slapen in een boxershort is niet meer van deze tijd, mannen! De onesie is multifunctioneel en is prima om in te slapen en je kunt er comfortabel bier in drinken.
Óók is de onesie perfect om indruk mee te maken bij de dames.

Onesie heren

Onesies zijn méér dan alleen loungewear, Onesies zijn multifunctioneel. Je kunt ze ook gebruiken voor naar je werk, school of tijdens festivals.
Er zijn zo veel variaties in onesies dat de Onesie gebruikt kan worden voor school, werk, buitenshuis en is ideaal als festivalkleding. Onesies zijn namelijk gemakkelijk uit te trekken, comfortabel en zitten erg warm.
Onesies zijn er in alle soorten en maten. Je hebt superhelden onesies als Spiderman, Superman, Batman en Captain Amerika. Deze zijn erg populair bij mannen. Dieren onesies zoals leeuwen, tijgers en gorilla’s zijn ook populair. Verder zijn er nog onesies in: luipaarden, tijgers, koala beertjes, poesjes, wasbeertjes en ga zo maar door. Hier is de keuze zoals je ziet gigantisch in. Fantasie onesies zoals bijvoorbeeld Star Wars is ook erg stoer. Unicorn onesies zijn erg populair, je ziet de unicorns vaak op een festival. De casual onesies worden vaak gedragen naar school of naar je werk. Deze heb je ook in een driedelig pak, ideaal voor een sollicitatiegesprek of een vergadering.

  • Column4

  • Recent Posts

  • Mailchimp

    Blijf op de hoogte

    Meld je aan voor onze
    nieuwsbrief