Onesie baby

Naast een brede keuze aan onesies voor kinderen, hebben wij ook voor alle kleinste genoeg keus! Wil jij voor jouw kleine, stoere jongetje een leuk carnavalspak of onesie kopen? Of zoek jij nog een leuke Unicorn onesie voor jouw kleine meid? Zoek dan niet verder, maar koop dan nu via ons een onesie. Met zo’n mooie onesie is jouw baby de leukste baby van Nederland! Er is genoeg keus. Zo zit er in ons assortiment een hele mooie, gedetailleerde Pokemon onesies, maar wij verkopen Minion onesies. Wie wil dat nu niet?!

Baby jumpsuit

Er is toch niks schattiger dan een baby in een baby onesie, ook wel

onesie baby

jumpsuit of huispak genoemd. Wij hebben daarom een uitgebreide keuze aan onesies in ons assortiment voor baby’s. Zo hebben wij onesies in verschillende kleuren. Van baby blauw tot roze.
Maar wij bieden vele soorten dierenpakken aan; Zebra, leeuw, tijger en nog veel meer. Heel cute toch?
Alhoewel baby’s niet zo snel kleding stuk maken, zijn het wel knoei kampioenen. Maar als jij toch een uitdagende baby hebt, die wel eens wat sloopt, dan zijn alsnog deze onesies voor jou mormel geschikt. Doordat de onesies worden gemaakt van sterk materiaal (bestaande uit 52% Katoen en 48% Polyester) zijn de onesies bijna niet kapot te krijgen. Helemaal top dus! Zo kunnen de baby’s lekker ongestoord blijven spelen en kruipen.
De prijs voor onze onesies zijn ook nog eens aantrekkelijk. Omdat wij ons hechten aan een goede prijs kwaliteitsverhouding, betaal je daarom bij ons nooit de hoofdprijs voor zo’n mooie en schattige onesie voor jou baby. Dus, waar wacht jij nog op?

  • Column4

  • Recent Posts

  • Mailchimp

    Blijf op de hoogte

    Meld je aan voor onze
    nieuwsbrief