Onesie meisjes

Waar er een groot assortiment aan onesies (ook wel bekend als huispak of jumpsuit) is voor jongens, is er natuurlijk ook genoeg keus voor meisjes. In deze keuze hebben we een hele hoop mooie, kwaliteit onesies in de kleuren die elk meisje mooi vindt. Denk hier aan de kleuren roze en paars. Maar ook de Unicorn (eenhoorn) fans zijn hier op het goede adres. Wij verkopen namelijk verschillende soorten Unicorn onesies. Ideaal voor een carnaval of een feestje met al jouw vriendinnen. Er is dus genoeg vrouwelijk keus.

Onesie meiden

Naast de Unicorn onesies, hebben zijn er nog veel meer leuke onesies in ons brede assortiment van onesies voor meisjes. Zo zijn er verschillende soorten dierpakken. Bijvoorbeeld een zebra, pinguïn, maar wij hebben ook een pak waarin je op een hert lijkt. Deze pakken zijn vooral geschikt voor tijdens carnaval.
Heb jij zin om een lekker dagje thuis voor open haard te zitten? En heb je dan ook geen zin om je helemaal om te kleden? Dan hebben wij voor jou veel onesies in ons assortiment waarin jij de hele dag lekker in kan ‘chillen’. Zo hebben wij (unisex) onesies in een bepaalde kleur zonder gekke versiersels eraan.
Alhoewel meisjes toch wat voorzichtiger zijn dan de stoere jongens, is de kwaliteit van de onesies onvoorstelbaar. Kinderen, ook meisjes, gaan natuurlijk niet altijd netjes met kleding om, maar de onesies kunnen veel hebben. Ideaal dus! De onesies worden gemaakt van dik materiaal, wat bestaande is uit 48% Polyester en 52% Katoen.
Doordat wij ons hechten aan een goede prijs kwaliteitsverhouding, betaal je daarom bij ons niet zoveel.

  • Column4

  • Recent Posts

  • Mailchimp

    Blijf op de hoogte

    Meld je aan voor onze
    nieuwsbrief