Dieren onesie kinderen

Ben jij op zoek naar een carnavalspak? En wil jij indruk maken op jouw vriendjes? Dan zijn de dieren onesies uit ons assortiment precies wat jij zoekt. Wij hebben namelijk vele soorten dieren; tijger, leeuw, panda, maar ook als jij als een zebra pak zoekt, hoef jij niet verder te kijken. Natuurlijk hebben wij nog vele andere dieren. Maar ook als jij je niet wil verkleden als dier, hebben wij nog vele andere onesies. Zo hebben wij ook nog een Minion onesie en een Pikachu onesie. Voor iedereen dus wel wat!

Onesie kind dier

Onze dierenpakken zijn natuurlijk niet alleen geschikt voor carnaval. Je kunt ze ook goed aantrekken tijdens een andere festival of feest. Het is toch super tof als jij als in Pikachu of Charmander onesie aankomt?
De dieren en Pokemon onesies zijn zeer gedetailleerd en daardoor lijken ze net ├ęcht! Zo heeft Pikachu oortjes aan zijn hoofd en achter een gele staart. De herkenbare rode wangetjes maken deze onesie helemaal af. Maar ook de andere dieren en Pokemon onesies zijn niet van de echte dieren of personages te onderscheiden.
Tijdens een feestje kan er natuurlijk van alles gebeuren met het pak. Jongens zijn natuurlijk wel wat wilder dan meisjes, maar zelfs die maken wel eens wat stuk of knoeien over hun kleding. Maar dat is bij deze onesies geen enkel probleem. De kwaliteit van de onesies zijn namelijk ongelooflijk sterk.
De reden vanwaar de onesies zo sterk zijn, is omdat het sterke materiaal geproduceerd wordt uit 52% Katoen en 48% Polyester.
De prijs van deze onesies is ondanks de stevige materiaal, helemaal niet zo hoog! Omdat wij een goede prijs kwaliteitsverhouding belangrijk vinden, betaal je daarom bij ons helemaal niet zoveel. Daarom moet jij nu een onesie voor jouw kind kopen!

  • Column4

  • Recent Posts

  • Mailchimp

    Blijf op de hoogte

    Meld je aan voor onze
    nieuwsbrief