Onesie kind

Een onesie, ook wel bekend als huispak of jumpsuit, is vooral populair onder de jongeren. De eendelige pakken zit heel comfortabel of zoals de jeugd zal zeggen, heel chill. De pakken zijn dan ook zeer geschikt voor een lekker dagje thuis of voor tijdens carnaval. Maar ook op slaapfeestjes maak jij de blits met deze onesies! De keuze voor kinderen is dan ook ruim. We verkopen vele soorten pakken. Van toffe dierenpakken tot eenvoudige pakken in een bepaalde kleur. Voor elk kind wel wat. De onesies zijn van hoge kwaliteit en dat voor zeer degelijke prijs.

Leuke onesies voor kinderen

Er is een breed assortiment van onesies voor kinderen. Zo zijn er verschillende soorten dierpakken. Bijvoorbeeld een zebra, pinguïn, maar wij hebben ook een pak waarin je op een hert lijkt. Deze pakken zijn vooral geschikt voor tijdens carnaval.

Maar ook voor een lekker dagje thuis hebben wij vele onesies in ons assortiment. Zo hebben wij unisex onesies in een bepaalde kleur. Hier zitten geen versiersels aan of andere gekke dingen. Ideaal voor op een regenachtige winterse dag wanneer je geen zin hebt om je om te kleden of om naar buiten te gaan.

De kwaliteit van de onesies zijn ook onvoorstelbaar. Kinderen gaan natuurlijk niet altijd netjes met kleding om, maar de onesies kunnen veel hebben. Ideaal dus!

De onesies worden gemaakt van dikke stof bestaande uit 52% Katoen en 48% Polyester.

De kids onesies kost desondanks helemaal niet zoveel. Wij hechten ons aan een goede prijs kwaliteitsverhouding en daarom betaal je bij ons niet zoveel.

  • Column4

  • Recent Posts

  • Mailchimp

    Blijf op de hoogte

    Meld je aan voor onze
    nieuwsbrief