Onesie baby

Wat ziet het er toch schattig uit, een baby in een onesie! Er is een ruime keuze aan baby onesies. Zo is er een baby onesie waardoor je baby op een beertje lijkt, maar er zijn ook onesies die er uit zien als een hondje of enn konijn. Veel baby onesies zijn uniseks maar er zijn ook baby onesies specifiek voor jongens of meisjes. Jouw baby wordt met een baby onesie de leukste baby van Nederland!

onesie baby

Baby jumpsuit

Er is toch niks schattiger dan een baby in een baby onesie, ook wel baby jumpsuit genoemd. Van beertje tot konijn, van hondje tot kat. Verpak jouw kleine baby in een warme zachte onesie. Ook leuk als je een keer met het hele gezin naar het dorp of stad gaat en ze jouw kleine hummeltje in de wandelwagen zien liggen in een schattig pakje.

Baby dieren onesies

Zie jij jezelf al tijdens de carnaval als familie beer naar de carnavalsoptocht gaan? De meeste baby dieren onesies zijn uniseks en je hebt ze in vele kleuren en maten. Van baby blauw tot roze, maar ook vele soorten dierenpakken zoals een zebra, leeuw, tijger en nog veel meer. Heel cute toch? Alhoewel baby’s niet zo snel kleding stuk maken, zijn het wel knoei kampioenen. En laat een baby onesie nou eens even makkelijk uit te wassen zijn! Helemaal top dus! Zo kunnen de baby’s lekker ongestoord blijven spelen en kruipen.

Baby onesie kopen

De leukste baby kind onesies koop je makkelijk en snel online. Je kunt kiezen uit verschillende baby onesies met en zonder voetjes. Een baby onesie wordt bij je thuis bezorgd en heb je meestal de volgende dag in huis.

onesie baby