Onesie kind

Een onesie is een populair kledingstuk voor kinderen. De eendelige fleece pakken zit heel comfortabel of zoals kinderen tegenwoordig zeggen, heel chill. Deze kinder onesies zijn dan ook zeer geschikt voor een lekker dagje thuis of voor tijdens carnaval. Maar ook op slaapfeestjes maken jouw kinderen de blits met een toffe onesie! Het aanbod aan kinder onesies is dan ook ruim en zeer uiteenlopend. We verkopen vele soorten kinder onesies. Van toffe dierenpakken tot eenvoudige pakken in een bepaalde kleur. Voor elk kind is er wel een onesie te vinden. De onesies zijn van hoge kwaliteit en dat voor een zeer redelijke prijs.

onesie kind

Leuke kinder onesies

Er is een breed assortiment van onesies voor kinderen. Een kinder onesie wordt ook wel een kinder jumpsuit genoemd. We hebben onesies voor baby’s, peuters en kleuters in het assortiment. Dus er zit altijd een onesie bij die jouw kind perfect past.

Dieren onesies voor kinderen

Er zijn verschillende soorten dierpakken verkrijgbaar. Bijvoorbeeld een zebra, pinguïn, maar wij hebben ook een pak waarin je bijvoorbeeld op een hert lijkt. Deze pakken zijn uitermate geschikt om lekker thuis te chillen of voor tijdens carnaval. Ook zijn er standaard onesies bijvoorbeeld in een bepaalde kleur. Hier zitten geen versiersels aan of andere gekke dingen. Ideaal voor op een regenachtige winterse dag wanneer je geen zin hebt om je om te kleden of om naar buiten te gaan.

Kinder onesies online kopen

Een onesie voor een kind is soms ook verkrijgbaar bij de H&M, Hema, Zeeman of de Primark, maar uiteraard kan je ze ook makkelijk online kopen. Ze worden dan netjes bij je thuisbezorgd. Kinderen gaan natuurlijk niet altijd netjes met kleding om, maar de onesies kunnen veel hebben en zijn makkelijk te wassen. Ideaal dus!

Goedkope kinder onesies

De kids onesies zijn desondanks helemaal niet duur. De kinder onesies hebben altijd een goede prijs/kwaliteit verhouding. Ze zijn gemaakt van een zeer zachte fleece stof waar jouw kind zich comfortabel in zal voelen. Daarnaast is een onesie een kledingstuk dat meestal niet dagelijks gebruikt wordt. Daar is de prijs dan ook naar.

Populaire kinder onesie: Pikachu onesie

onesie jongens
Heeft jouw zoontje of dochtertje deze schattige Pikachu onesie al? Erg populair onder de kinderen!
Bestellen

Waarom MijnOnesie.nl?

  • Altijd scherpe prijzen
  • Groot aanbod kinder onesies
  • Snel geleverd via onze partners