Onesie kind

Een onesie is een populair kledingstuk voor kinderen. De eendelige fleece pakken zit heel comfortabel of zoals kinderen tegenwoordig zeggen, heel chill. Deze kinder onesies zijn dan ook zeer geschikt voor een lekker dagje thuis of voor tijdens carnaval. Maar ook op slaapfeestjes maken jouw kinderen de blits met een toffe onesie! Het aanbod aan kinder onesies is dan ook ruim en zeer uiteenlopend. We verkopen vele soorten kinder onesies. Van toffe dierenpakken tot eenvoudige pakken in een bepaalde kleur. Voor elk kind is er wel een onesie te vinden. De onesies zijn van hoge kwaliteit en dat voor een zeer redelijke prijs.

onesie kind

Resultaat 1–24 van de 59 resultaten wordt getoond

Leuke kinder onesies

Er is een breed assortiment van onesies voor kinderen. Een kinder onesie wordt ook wel een kinder jumpsuit genoemd. We hebben onesies voor baby’s, peuters en kleuters in het assortiment. Dus er zit altijd een onesie bij die jouw kind perfect past.

Dieren onesies voor kinderen

Er zijn verschillende soorten dieren onesies verkrijgbaar. Bijvoorbeeld een zebra, pinguïn, maar wij hebben ook een pak waarin je bijvoorbeeld op een hert lijkt. Deze pakken zijn uitermate geschikt om lekker thuis te chillen of voor tijdens carnaval. Ook zijn er standaard onesies bijvoorbeeld in een bepaalde kleur. Hier zitten geen versiersels aan of andere gekke dingen. Ideaal voor op een regenachtige winterse dag wanneer je geen zin hebt om je om te kleden of om naar buiten te gaan.

Kinder onesies online kopen

Een onesie voor een kind is soms ook verkrijgbaar bij de H&M, Hema, Zeeman of de Primark, maar uiteraard kan je ze ook makkelijk online kopen. Ze worden dan netjes bij je thuisbezorgd. Kinderen gaan natuurlijk niet altijd netjes met kleding om, maar de onesies kunnen veel hebben en zijn makkelijk te wassen. Ideaal dus!

Goedkope kinder onesies

De kids onesies zijn desondanks helemaal niet duur. De kinder onesies hebben altijd een goede prijs/kwaliteit verhouding. Ze zijn gemaakt van een zeer zachte fleece stof waar jouw kind zich comfortabel in zal voelen. Daarnaast is een onesie een kledingstuk dat meestal niet dagelijks gebruikt wordt. Daar is de prijs dan ook naar.

Kindermodellen

De onesies voor kinderen zijn eigenlijk het leukste. De meeste kinderen zien een onesie echt als ‘hun’ ding. Vrolijk gekleurd, striphelden, popsterren, beestjes, het kan niet gek genoeg zijn. Voor de onesies met een dierthema zijn populair. Niet gek als je bedenkt dat de leukste manier om plezier te hebben met je onesie, natuurlijk een heuse pyjama party is. Een onesie voor kinderen is daarmee ideaal om de fantasie te stimuleren, zeker wat betreft de jongsten. Zo zijn er uiteraard stoere jongens onesies inclusief een stoere print zoals een onesie met een afbeelding van superman of een favoriet dier zoals een tijger. Ook is er gedacht aan een meisjes onesies. Wat dacht je van typische meisjes kleuren zoals zacht roze, geel en rood met bijbehorende prints, maar uiteraard ook originele onesies met dieren. De echte onesies zijn daarmee zeker leuk om te dragen maar net zo leuk om te hebben. Het grootste assortiment aan onesies vind je online. Wij hebben de populairste onesies op onze website staan. Onesies zijn echter ook in normale winkels te koop zoals de Primark.