Tijger onesie

Hé tijgah! Ben jij die échte tijger in huis? Dan is een tijger onesie perfect voor jou. Niet alleen ben je van binnen een tijger, maar nu ook van buiten. Met deze tijger onesies haal je het beest in jezelf naar boven. Met een gave tijger print en oortjes kan je op safari in je eigen huis.

tijger onesie

Toont alle 18 resultaten

Tijger onesie kopen

Tijgers zijn echte roofdieren. Ze leven vaak in het bos en door hun camouflagestrepen zijn ze lastig te spotten. Tijgers zijn prima zwemmers en daarom vind je ze ook vaak aan de waterkant. Als je dit leest voel je dan de gelijkenissen met eigen karakter? Dan is de tijger onesie al helemaal iets voor jou! Er zijn verschillende tijger dieren onesie uitvoeringen. Zoek de tofste uit en laat je innerlijke dier naar boven komen.

Tijger onesie kind

Ook voor kinderen zijn er super coole tijgertje onesies. Wat gaaf als je kind in een tijgertje onesie rondloopt door het huis. Voor kinderen is het ook super leuk om een pyama feestje te geven met allemaal onesies. Van alle Afrikaanse dieren zijn er wel kinder onesies beschikbaar, maar met een tijgertje onesie spant jouw kind dan toch wel de kroon!