Luipaard onesie

Altijd al zoon mooie luipaard onesie willen hebben? De vacht van een luipaard heeft een mooie print. Deze gave print zie je dan ook terug in de luipaard onesies. De onesies zijn voorzien oren en soms ook van een staart. Ook hebben ze een rits waardoor de Luipaard onesie makkelijk aan en uit te trekken is. Een luipaard gaat in de nacht op jacht, ben jij ook meer een avond mens van een ochtend mens? Dan past een van de onderstaande mooie onesies perfect bij jou!

Toont alle 19 resultaten

Luipaard onesie dames en heren

Luipaarden worden bedreigd door de mensen om hun mooie vacht. Luipaarden hebben een mooie vlekken print. Mensen zijn bereid om grof geld te betalen voor een bontjas van luipaardenvacht. De luipaarden leven in geheel Afrika en zuid Aziƫ, hier gaan dan de stropers naar toe om de dieren te vangen en er andere producten van te maken. De stropers doen dit omdat ze hier flink wat geld voor krijgen. Niet alleen voor hun mooie vacht maar ook voor de botten en andere lichaamsdelen. Er is een verbod op de stroperij maar toch gaat het nog steeds door.

Luipaarden zijn goede zwemmers en klimmers. In de avond gaan ze pas op pad, overdag liggen ze lekker in de zon te luieren. De luipaarden zijn verstandig en moedig. Zie jij gelijkenis in jullie karakters Lui, snel, verstandig en moedig? Zoek dan snel hier boven een passende Luipaarden onesie uit! Ook hebben we te gekke dieren onesies.