Leeuw onesie

De leeuw wat een gaaf dier is dat toch. Van dit prachtige dier zijn er dan ook verschillende onesies gemaakt. Met deze leeuwen onesie zie je er net uit als een leeuw, de onesie heeft een staart, kop en de zelfde kleur als een leeuw. Ben jij net zoon geboren leider als een leeuw? Ja dan zit er maar een ding op, dan hoort toch echt een leeuwen onesie bij jou! Want dan ben je niet alleen meer van binnen een echte leeuw dan zie je er van buiten er het zelfde uit.

Leeuwenonesie

Leeuw is een gaaf roofdier van de katachtigen. Ze worden ook wel de koning der dieren genoemd. De leeuwen hebben een mooie bruin, goudkleurige vacht met grote manen. Ze leven in Afrika en jagen op dieren zoals: zebra’s, gazelles, giraffen en gnoes. De vrouwtjes leeuwen doen het jaag werk en brengen dus ook het eten binnen. Dit is omdat de mannelijke leeuwen te veel opvallen door hun manen.

Hieronder nog een paar weetjes over de leeuw:

  • Er leven ongeveer nog maar 20.000 leeuwen.
  • Ze worden ongeveer 20 jaar oud.
  • Aziatische mannetjes leeuwen kleuren zwart als ze ouder worden.
  • Een leeuw eet ongeveer 3.500 kilo vlees per jaar.

Voel jij je soms ook de koning der dieren? Dan is een van de bovenstaande leeuwenonesies echt iets voor jou! In deze onesie zie je er net uit als een echte leeuw. Ook hebben we leuke andere dieren onesies.