Kikker onesie

Altijd als zoon geweldige kikker onesie willen hebben? Deze leuke groene onesies zijn voorzien van een rits waardoor je hem gemakkelijk uit en aan kan trekken. Een kikker is een gezellig en levendig dier, wat graag bij het water zit. Hebben jullie gelijke eigenschappen dan past de kikker onesie echt bij jou! Met de kikker onesie zie je er fantastisch uit en steel je zeker de show.

Kermit de kikker onesie

Kermit de kikker iedereen kent dit grappige figuur wel. Hij is een Muppet die een belangrijke rol heeft gekregen in verschillende series en films. De kikker is een handpop die heel veel grappen maakt. Zo speelt hij ook in een van de hoofdrollen uit de Muppets. Van deze geweldige kikker zijn er dan ook onesies verkrijgbaar. Deze kermit de kikker onesie is gaaf voor carnaval. Maar de onesie is ook heel leuk om bijvoorbeeld je favoriete Muppet film in te kijken met een lekkere bak popcorn.

Kikker onesie voor volwassenen

De kikker onesies zijn natuurlijk ook verkrijgbaar voor volwassenen. De kikker onesie voor volwassenen hebben een rits. Hierdoor kan je makkelijk tussen het feesten door even naar het toilette ;-). Ook zit de dieren onesie heerlijk comfortabel voor op de bank.

De kikker is een amfibie en er zijn ook veel verschillende soorten kikkers. De meeste kikkers zijn groen of bruin van kleur. Maar vaak als mensen aan een kikker denken denken ze toch al snel aan een klein groen diertje.

Hieronder een paar leuke weetjes over de kikker:

  • Ze eten met hun ogen, wanneer ze met hun ogen knipperen trekken ze het voedsel door de slokdarm.
  • Kikkers kunnen via de huid ademen, hun dunne huid laat rechtstreeks zuurstof uit het water binnen.
  • Ze kunnen wel 20 keer hun eigenlengte veder springen.
  • Kikkers vervellen de bovenste laag van hun huid, net als bij slaggen. Deze huid eten ze daarna zelf op hier zitten nuttige stoffen in.