Onesie dames

Heerlijk, die comfortabele onesies voor dames! Lekker binnen blijven vandaag, onesie aan, voetjes omhoog en de tv aan! Ben jij liever een luie poes op de bank, een schattig muisje of een vogeltje? Of ben jij meer een avontuurlijk type, dan kun je beter kiezen voor een superheldinnen onesie. Geen onesie in je kledingkast? Je kunt bij ons allerlei soorten Onesies vinden. Je vriendinnen hebben er waarschijnlijk ook al één of twee! Onesies worden tegenwoordig ook gebruikt voor het dagelijks gebruik! Daar zijn ook verschillende varianten van.

onesie dames

Onesie voor vrouwen

De onesie, ook wel bekend als huis-pak of jumpsuit, bestaat uit één stok stof en staat bekend om comfort en gemak. Het wordt over het algemeen gebruikt als loungewear om in te relaxen. Pyjama’s zijn inmiddels namelijk erg ouderwets. De onesie is daarentegen dé multifunctionele pyjama van deze tijd. Er zijn zo veel variaties in onesies dat de Onesie gebruikt kan worden voor school, werk, buitenshuis en is ideaal als festivalkleding. Onesies zijn namelijk gemakkelijk uit te trekken, comfortabel en zitten erg warm.
Zoals eerder gezegd zijn er veel verschillende soorten onesies. Je hebt onesies in je favoriete striphelden zoals Spiderman, Batman en bijvoorbeeld Captain America. Fantasie Onesies zoals een Unicorn onesie, Rainbow festival onesie of ben je graag iemand uit Star wars. Unicorn onesies zijn bovendien erg populair, je ziet de unicorns vaak op een festival. Maar diertjes vindt je er natuurlijk ook! Ben je toch meer een dierenliefhebber dan heb je niks te klagen qua keuze. Luipaarden, tijgers, koala beertjes, poesjes, wasbeertjes en ga zo maar door. De casual onesies waar wij ook een groot assortiment in hebben, worden vaak gedragen naar school of naar je werk.

Populair: Unicorn onesie

unicorn onesies
De mega populaire unicorn onesie! In deze zachte onesie kan je heel wat uurtjes spenderen!

Bestellen

Waarom MijnOnesie.nl?

  • Altijd scherpe prijzen
  • Groot aanbod
  • Snel geleverd via onze partners