Onesie dames

Wat is er nou fijner dan een comfortabele dames onesies! Lekker binnen blijven vandaag met je onesie aan, voetjes omhoog en de tv aan! Ben jij liever een luie poes op de bank, een schattig muisje of een vogeltje? Of ben jij meer een avontuurlijk type, dan kun je beter kiezen voor een superheldinnen onesie. Heb je nog geen onesie in je kledingkast? Je kunt bij ons allerlei soorten dames onesies vinden. Je vriendinnen hebben er waarschijnlijk ook al een aantal in de kast hangen! Een onesie kan je tegenwoordig ook dagelijks gebruiken. Deze dames onesies zijn op dit moment ook erg populair.

onesie dames

Resultaat 1–24 van de 109 resultaten wordt getoond

Onesie voor vrouwen

De onesie, ook wel bekend als huispak of jumpsuit, bestaat uit één stuk stof (meestal een zachte fleece stof) en staat bekend om het comfort en gemak. Een onesie wordt over het algemeen gebruikt als loungewear om in te relaxen. Weer eens wat anders dan een pyama of een badjas. De onesie is dé multifunctionele pyjama van deze tijd. Er zijn zo veel variaties in onesies dat een onesie gebruikt kan worden voor school, buitenshuis en ideaal is als festivalkleding. Volwassenen onesies zijn namelijk gemakkelijk uit te trekken, comfortabel en zijn erg warm.

Speciale onesies voor dames

Er zijn verschillende uniseks onesies te krijgen. Maar er zijn ook onesies verkrijgbaar die speciaal voor dames ontworpen zijn.

Welke dames onesies zijn er?

Zoals eerder gezegd zijn er veel verschillende soorten dames onesies. Je hebt onesies in je favoriete striphelden zoals Spiderman, Batman en bijvoorbeeld Captain America. Fantasie Onesies zoals een Unicorn onesie, Rainbow festival onesie. Unicorn onesies zijn bovendien erg populair bij dames, je ziet de unicorn onesies vaak op een festival. Maar allerlei dieren onesies vindt je er ook regelmatig terug.

Dieren onesies voor dames

Ben je toch meer een dierenliefhebber dan heb je niks te klagen qua keuze. Luipaarden, tijgers, koala beertjes, poesjes, wasbeertjes en ga zo maar door.

Dames carnaval onesies

Ook met carnaval is het fijn om een onesie aan te trekken. Vaak is het tijdens carnaval best wel koud en met een onesie heb je het altijd lekker warm. Als je er een shirtje onder aan doet kan je binnen in de kroeg de carnaval onesie half losritsen en rond je middel dragen. Een onesie is dus eigenlijk het ideale kledingstuk voor carnaval.

Goedkope dames onesies

Natuurlijk wil je voor je dames onesie de beste prijs. Onesies zijn regelmatig in de aanbieding bij verschillende aanbieders. Bij ons vind je altijd de beste prijs voor jouw nieuwe dames onesie.  De goedkoopste dames onesies komen met de filter optie bovenaan te staan.

Dames onesie online kopen

Je koopt tegenwoordig je nieuwe dames onesie makkelijk en snel online. Kies de juiste maat in de webshop en koop de onesie die jij leuk vind! Je kunt ook makkelijk meerdere onesies bestellen en thuis laten bezorgen.