Carnaval onesie

Carnaval draait uiteraard om bier, gezelligheid, gekkigheid, lage temperaturen en natuurlijk een verkleedpartij. Er zijn natuurlijk carnavalspakken in allerlei soorten en maten, maar heb je al aan een onesie gedacht? Onesies zijn er in alle soorten en maten, en daarom zeer geschikt voor het dragen met carnaval! Niet alleen zien ze er super leuk uit, ze zijn ook nog eens onwijs comfortabel en lekker warm! De ideale oplossing voor een goedkope, handige carnavalsoutfit!

carnaval onesie

Resultaat 1–24 van de 55 resultaten wordt getoond

Carnaval onesie kopen

De pluche, warme, dikke katoenen stof zorgt voor warmte bij koude temperaturen. Tijdens carnaval is het vaak niet heel warm, een onesie heeft een dikke katoenen stof en is daar dus ideaal voor. Je kunt comfortabel naar de wc toe dankzij de rits aansluiting. Geen gedoe meer met rare klittenband-op-de-rug-pakken, gewoon een rits! Ná een avond carnaval wil je je verkleedpak natuurlijk snel uitdoen, douchen en slapen. Met één beweging ben jij uit je onesie en kun je heerlijk gaan slapen na een zware dag carnaval vieren. Ideaal dus voor de die hard carnavalsvierder!

Carnaval onesie bestellen

Een onesie is dus lekker warm en ze zien er super uit, perfect voor carnaval dus. Ze bieden een goedkoper alternatief voor de vaak duren carnavalspakken. Naast dat ze comfortabel zitten, zijn ze ook gemakkelijk uit wasbaar zodat je na een avond doorzakken je onesie nog even snel kan wassen voor de volgende dag carnaval.