Baby pyjama

Op zoek naar een baby pyjama? Na een avontuurlijke dag kan jouw kleine een lekkere baby pyjama aantrekken. Deze wil je uiteraard makkelijk en snel kunnen aan- en uitrekken. Daarom hier een overzicht van warme, comfortabele baby pyjamas voor jongens en meisjes.

baby-pyjama

Toont alle 16 resultaten

Pyjama voor baby

Moet je kleintje bijna slapen? Dan is het tijd om een baby pyjama aan te trekken. Met een baby pyjama zal jouw kind lekker comfortabel slapen. Super handig is dat ze eenvoudig aan en uit te trekken zijn. Zoals je waarschijnlijk al hebt gezien hebben veel baby pyjamas een fijn te gebruiken knoopjessluiting. Je vind hier alle soorten en maten. Sommige baby pyjamas hebben een leuke print, anderen zijn meer basic. In de winter heb je qua stof wat meer warmere pyjamas terwijl die van de zomer juist een koelere stof hebben of zelfs korte mouwen en pijpen.

Baby pyjamas voor jongens

Wil je voor jouw zoontje een leuke baby pyjama kiezen. Kijk dan eens naar de stoere opdrukken van een leeuw, tijger of misschien wel een olifant. Niet alleen baby pyjamas met dieren er op, maar ook auto’s of een dino. Je vind ze allemaal in het uitgebreide assortiment. Elk in een andere kleur. Voor jongens gaan ouders vaak voor kleuren als blauw, groen of zwart.

Baby pyjamas voor meisjes

Jouw kleine meid nog even instoppen in die schattige pyjama. Baby pyjamas voor meisjes hebben vaak de wat lichtere kleuren. Een leuk roze tintje, lichtgrijs of misschien wel wit. De prints op de baby pyamas voor meisjes hebben vaak een lieve insteek. Een vlinder, hartje of misschien wel die roze flamingo. Er zijn oneindig veel opties te bedenken voor een meisjes baby pyjama. Kijk vooral eens rond!