5 ideale plekken om jouw onesie te dragen deze zomer

30-03-2017

Ze bieden verschrikkelijk veel voordelen en je kunt eigenlijk niet meer zonder. Juist, de onesie! Onesies zijn niet meer alleen voor thuis op de bank. Het weer wordt steeds beter, de zomer komt er weer aan. Waar ga jij jouw onesie dragen? We hebben de ideale plekken om deze zomer een onesie te dragen voor jou op een rij gezet.

5. Wijn en twister party

Dit lijkt ons een ideale combinatie, gegarandeerd pret! Wijn op zich is natuurlijk al fijn, maar combineer dit eens met een Onesie-twister party. Jou vrienden en vriendinnen hebben toch ook wel een onesie?

4. Bier drinken in je onesie

Lekker bier drinken in je onesie en je gedragen als een idioot. Moet hier nog meer uitleg bij?

3. Bij de vuurkorf met marshmallows

Op een mooie zomeravond wanneer het iets frisser wordt lekker in je onesie chillen met marshmallows. Pas echter op dat je niet te dichtbij het vuur komt, Onesies kunnen flink branden.

2. Camperen

Zie je jezelf al liggen in een tentje in een onesie? Heerlijk, trek je leeuwen onesie aan en ga helemaal op in de natuur. Samen met je vrienden de natuur ontdekken in jullie onesies, hoe tof is dat?

1. Festivals

Wie wil er nou niet hélemaal uit je dak gaan op een festival, in een onesie?! Lekker gek en jezelf zijn, feesten! Comfort, opvallend en natuurlijk leuk als je met z’n allen een onesie aanhebt!